tisdag 26 januari 2010

Snart åker vi till fjällen

Åh snart åker vi bara en hel dag kvar sedan kl 8 sitter vi i bilen redo att bege oss uppåt dalarna.

Ska bli så skönt och roligt att komma iväg allihop, vi kommer spendera 4 härliga dagar tillsammans med Mickes systers familj, Mickes mamma och en vän till Bella med hennes dotter. Fick veta idag att dom kommer ta med sig sina datorer och internet, så kanske, men bara kanske man kan få låna deras dator och skriva här på bloggen om hur vi har det där uppe.

Något skrämmande dock är att det ska bli storm här i sverige imorgon med MASSOR av snö! Hoppas verkligen inte det kommer äventyra vår bilresa upp på torsdag morgon, hatar att åka bil när väglaget inte är att lita på, och nu har man ju med sig sin värdefullaste last också så mycket försiktig körning är ett måste på upp och hemresan.





Detta kommer bli min första chans till att prova skidåkning. Haha har aldrig stått på ett par skidor innan och tanken på att åka lift skrämmer halft ihjäl mig *skrattar*. Läste nämligen om Bellas första lift tur då hon råkade ut för ett äventyr, lider med dig gumman, kommer säkert råka göra samma sak. *ler*

Nu är det iallafall dags för packning, och imorgon blir det att slänga in det sista i tvätten innan vi drar... Godnight!

/TINA

Inga kommentarer: