onsdag 6 januari 2010

Mina älsklingar!

Go´kväll!

Ja dagen har varit okej, rätt seeg då plutten fortfarande är sjuk, usch och han har ätit dåligt idag. Hoppas på en bättre morgondag.

Blev ingen middag hemma hos Micke föräldrar, men så himla gulligt av dom att skicka med en matlåda hem till mig med jättegod lax och gubbrör *mumsfillibabba* , tusen tack för den goda maten!
Annars idag, har fotat två av mina andra älsklingar här hemma, Nala är rätt svår att få med på bild, hon verkar tro att kameran är ett läskigt monster, men idag tolererade hon åtminstone ett foto! Men vår Lillan hon är en riktig linslus då man tar fram kameran springer hon genast och lägger sig på rygg på golvet och åmar sig. Dom är så olika som dom kan bli missarna.

Nala

Lillan
Plutten Osse ja han har försökt vara glad vissa stunder idag, fångade honom på bild när han rev ner pappa Mickes alla filmer han ställt upp på hyllan längst ner.*skrattar*.


Tänk att barn tycker allt som är "ajabaja" är ett måste att få leka med. Men kan man bli arg på ett sådant gulligt ansikte?




Kvällen till ära spenderas framför ps3an, där spelas worms, ni som inte spelat det, herregud så jävla skoj!! Mohaha, die you fucking worms, DIIIIEEE!!!!



/TINA

1 kommentar:

mikaelajepsen sa...

Har ni Worms på ps3an?????? JAG VILL SPELA!!