måndag 19 oktober 2009

Mysig Söndag

Härligt avslutning på en bra helg. Vi gjorde inte mkt under söndagen, men tog dock en promenad tillsammans med brorsans familj iväg till skarphagens centrum. Åh så fina promenadvägar det finns i den här delen av stan. Tur att man inte bor kvar i haga! Väl framme i skarphagen insåg vi att tobaksaffären inte hade öppet så paketet som vi skulle hämta ut fick vänta till idag istället.


Vi promenerade hemåt i lugn takt med några inköpta matprodukter från konsum, där gick vi i den härligt höstluften och Oscar somnade i vagnen påväg hem. En ivrig Evelina ville hoppa ur vagen och använda sina söta små ben istället och promenera sista streckan hem.


Väl hemma började jag med maten, lasagne stod på matsedeln och den fick klart godkänt av både mig och Micke.






Senare kom lillbrorsan Thomas förbi och vi ägnade slutet av kvällen åt att se på film tills vi blev trötta i ögat och somnade någorlunda gott. Undantaget blir Oscar som skulle vända sig på mage och vara vaken när vi andra ville sova... Men efter en halvtimma - timma så somnade även han och en utmattad mor tillsammans i sängen.

Nu idag blir det snart en promenad med Bella och lilla Tilde här i klocket, sen måste jag nog tvätta, roligt va? *skrattar*



/TINA

Inga kommentarer: