måndag 12 oktober 2009

Han är frisk igen!

Hej bloggen!

Nu har vi inte skrivt på hela helgen, har haft huset fullt av folk och varit upptagen med filmtittande och matlagning samt bakning här hemma.

I fredags andades vi ut här hemma då lilla Oscar sovit ut och vaknade pigg och frisk från feber, jippi.. Men lite gnällig fortfarande, berodde på att han inte bajsat på 2 hela dagar och den tredje påväg. Vi gick över till svärföräldrarna ett tag på dagen och umgick lite där och när vi åter var hemma kom brorsan över och vi började planera vilka skräckfilmer vi ville se och en o annan humor film också. Fick även besök av "damen" och vi spenderade i princip hela helgen med film tittande, hehe..

Idag blev en dag av tvättning och falla tillbaka i rutinerna igen, man måste ju ha sådana dagar också även om dom inte är så roliga. Planer för att någon gång denna vecka åka ner på stan och hämta upp vårt "up & go paket" som tagit sig till lindex. Nu blir det att försöka fånga in Nala som behöver klippa klorna, undrar om jag lyckas få tag på henne *dom känner ju på sig när något är pågång så jag undrar ja.*

/TINA

Inga kommentarer: