tisdag 6 oktober 2009

Konsten att laga puré

Go´kväll!

Ja så har ännu en vardag flugit förbi och va skönt det är när man får ut lite mer av dagens måsten utan att stressa. Vaknade med lillkillen halv 10 *sovmorgon wohoo!* vi gick ner och myste och lekte lite, sen var det dags för den vanliga sovstunden. Passade då på att få i mig morgonkaffet och blogga lite. Annars mellan vilopauserna här hemma har soporna kastats, tvätten blivit gjord, byrån i Oscars rum fått lite innehåll av lakan och dylikt. Satte även upp dom två nya Nalle Puh tavlorna som han fått av mormor och morfar. Nu på kvällen gjorde jag pannkakor till mig själv *då min sambo inte uppskattar detta till middag* men mums så gott det blev.

Efter den långa vilan här mitt på dagen så gjorde Oscar mamma sällskap i köket där vi gjorde iordning lite potatis och morotspuré. Mums säger jag bara.. Den blev kanonbra och Oscar fick lite provsmak här ur kastrullen som skulle diskas ur och den fick klart godkänt!



Imorgon ska vi iväg till BVC. Då är det dags för andra dosen av vaccinationen han fick vid tredje månaden. Usch, stackaren och jag som är så känslig för nålar, jag kommer ju behöva sitta ner iallafall... Får krama om honom hårt och trösta honom bäst jag kan när "dumma" Jonna stuckit honom. Annars ser jag jättemycket fram emot besöket, undrar hur mycket han väger nu? Och hur lång har han blivit? Väntar med spänning på morgondagen samtidigt som jag har en liten klump i magen.

Nu blir det att slö surfa innan Desperate Housewives börjar igen *har längtat*.
/TINA

1 kommentar:

mikaelajepsen sa...

Och pussa lillkillen från mig! Lillprutten.. kommer och stormar er på fredag :D kramar från mig