torsdag 24 september 2009

Tack för sällskapet

Ja det är riktat till dig Linda och självklart din goa son, som jag nästan vill kidnappa, han e ju så gooo! Hehe han tyckte nog det var kul att vara här o hälsa på, för när det skulle bära av hem ville han så gärna att vi skulle följa med. *skrattar* den lilla go´biten!
Ja det var verkligen jätteskoj att träffa på dig igen gumman, och är så glad åt det lilla livet du väntar i magen!

När Linda och Alex åkt hem tog jag och Oscar en sväng ner till willys i höststormen. Shit man blåste ju nästan bort, lillen var lite gnällig i vagnen men inget gallskrik iallafall :) Såhär söt var han i sin fina mössa som vi invigde igår, han ska börja använda den nu när det börjar bli kallt. Den har han fått av farmor Ingalill.



Väl hemma så började man fundera på vad man skulle fylla magen med, och då skriver Mickis och frågar om vi vill ha landgång... Hur kan man tacka nej liksom, så skrev ju självklart JA! Mumsiga var dom, och ännu ett tack till dig gumman för dom!! Hon gjorde oss sällskap till idol också som vi inte såg mkt av pga jaa, det kan du läsa på hennes blogg http://www.mikaelajepsen.com/ du förstår när du läser hennes senaste inlägg.. Mycket som har gått runt i den donnans huvud på sistone, och vill bara säga FY FAN FÖR VISSA!!

Idag så kom hon förbi på morgonkvisten, vi pratade om lite stuff och avslutade med en liten promenix, fick se lilla Belzi (hennes vovve) leka HUND på det lilla gräsfältet vi har nedanför skogen, han såg ju lycklig ut, verkligen.. Haha plutten där...
/TINA

1 kommentar:

mikaelajepsen sa...

Hahaha leka hund?? Vad är han annars då? :P haha kramisar