torsdag 18 februari 2010

Nu blir det dags att rensa!

Hejsan hoppsan!


Ja som jag tidigare nämnt så har vår duktiga lilla kille lärt sig att ta sig fram själv numera på mage. Detta medför lite problem för oss som inte riktigt har plockat undan alla småsaker här hemma. Senast imorse hittade han antennsladden som går genom vardagsrummet, och började slita. Det är underligt att barnen hittar just dom saker man vet att dom INTE får ha. *skrattar*. Våran antennsladd vi har i vardagsrummet är alldeles för kort så den är liksom spänd från väggen till tvn, detta gör att den är fullt synlig i ögonhöjd med Osse.

Det blir som sagt dags att börja röja ordentligt nu!

vår platt tv vi har i vardagsrummet ligger risigt till också. Den får dagligen mottaga slag. Vi får ta oss en funderare jag och M på om vi kanske måste hänga upp den på väggen istället för att ha den stående på tvbänken för ett tag framöver.






För att byta samtals ämne lite grann, fan va roligt det är med OS!

Låg igår i sängen och zappade mellan damernas curlig och störtloppet. Spännande var det verkligen i båda kanalerna, men usch så jäkla otäckt att Anja kraschade på det sätt hon gjorde, låg där i sängen och höll för ena ögat och höll tummarna att vi skulle få en medalj då hon for ut över backen i en jäkla fart och flög likt Stig Helmer i sällskapsresan. Tur att hon klarade sig lindrigt iallafall.






Nu blir det att städa lite här hemma, en daglig syssla för en hemma mamma. *ler*

/TINA

Inga kommentarer: