fredag 26 mars 2010

Vi har blivit morgonmänniskor

Härligt med fredag!!

Vaknade tidigt imorse, 7.00 då sambons väckarklocka ringde och då satte sig nästan Osse upp i sängen. Sen fanns ingen återvändo, då började klättrandet och något han tyvärr börjat med... NYPAS. Har flera röda märken på kroppen efter hans misshandel imorse. Men trots det var han hur himla go och mysig som helst. Han är inne i perioden då pappa mys är toppen, han skiner som en sol när han vaknar och ser sin pappa ligga tätt intill och när pappa M kommer hem från jobbet, ja då tycks ingenting annat existera och han vill upp i famnen direkt!

Ja det verkligen värmer i hjärtat och jag ser hur himla mysigt hans pappa tycker det är. Vi njuter allihopa av detta.

Vi tog oss en promenad och den uppskattades i nya vagnen, möjligheterna för Osse att numera kunna se marken vi åker på och fåglarna i träden, bilarna på gatorna, ja allt har blivit så uppskattat. Den vagnen vi haft tidigare har varit lite mer skyddad för insyn och blåst m.m så nu när Oscar faktist inte längre är bebis så passar den här vagnen perfekt!

Nu ligger lugnet i huset, Osse har sovit 1 timma nu och vaknar väl strax och då är det full rulle igen, härligt härligt!

/TINA

Inga kommentarer: