måndag 8 mars 2010

Gallskrik hela dagen lång

Ingen bra dag idag.

Vi vaknade rätt okej, mös ett tag i sängen och sedan ner för att busa lite och äta gröt. Sedan blev det lite förmiddagsvila och efter den så bröt hel**tet löst. Hade bestämt mig för att möblera om här hemma, vårt data/kontorsrum var rena barnfaran för Osse som kryper omkring på govlet och äter på ALLT. Så nu åkte M´s alla dataprylar, och studiogrejer in i vår klädkammare. "Klädkammaren" är ett litet rum med fönster så passar faktist väldigt bra som datarum åt en person. Detta var mer jobb än jag någonsin vågat ana att ge sig in på ensam med barn.

Det har tagit hela dagen att montera isär möbler och plocka ur och i kläderna i de 2 stora garderoberna som var tvunget att flyttas från rum 1-2. Under hela denna tiden har Oscar gallskrikit och varit allmänt jobbig. Nu kanske ni tänker, amen varför i hela världen tog hon inte hjälp av M istället. Jo pga att det aldrig tycks bli något gjort när vi båda är hemma. Och så är han ju så trött efter jobbet vid 5-6 tiden på kvällen då lill Osse ska sova för natten. Så det fick bli gjort av mig ensam.

Fick väl ett okej av M när han kom hem och fick se vad jag styrt med. Så vi får väl se om det får se ut såhär framöver, nu är det iallafall barnvänligt här inne, och det är det viktiga!






3 stora tunga garderober

Gallskriken tror vi delvis beror på att han har separations ångest "mammig" samt att två nya tänder har börjat titta fram på överkäken. Det gör ju så ont på lillen då. Lite flytande alvedon hoppas vi ska dämpa smärtan och få honom lugn nu under natten iallafall.



Nu ska en trött mamma gå och lägga sig efter dagens alla flyttningar.

/TINA

Inga kommentarer: